PREDAVAČI

Specijalnost Contega upravo su individualni i individualizirani tečajevi sa kojima smo stekli bogato iskustvo u Ini, Mol grupi i Siemensu gdje podučavamo top managere i članove uprave tih poduzeća. Tečajevi su maksimalno krojeni prema njihovim potrebama.

"Tailor made" model podrazumijeva kreativnost profesora, koji kroji i prilagođava mnoštvo materijala kako bi, osim podučavanja vokabulara i gramatike zadovoljio intelektualnu i stručnu znatiželju svojih polaznika. Tijekom nastave prate napredak polaznika te međusobno izmijenjuju iskustva s ciljem pronalaženja najprikladnije metode.

Prednost Contega je njegov tim predavača, mladih i dinamičnih profesionalaca, koji iza sebe imaju godine iskustva u nastavi, entuzijazam i volju za prenošenjem znanja. Kontinuirano prate nove trendove u poslovanju, razumiju vaše potrebe i probleme te im se nastoje maksimalno prilagoditi.

Naši profesori prate i usavršavaju se u jeziku struke svojih polaznika putem internih treninga koje organizira škola, naročito iz područja prava i financija. Također, redovito pohađaju stručne seminare i kongrese. Svake godine sudjeluju na međunarodnim konferencijama iz područja poslovnog jezika - BESIG.